Ανακοινώσεις

Τελικό εκλογικό αποτέλεσμα 2-6-2019

Τελικό εκλογικό αποτέλεσμα 2-6-2019

Ένας πολύμηνος αγώνας φτάνει στο τέλος του.

Σίγουρα η σημερινή ήττα αφήνει μια πικρή γεύση. Παρόλα αυτά νιώθω περήφανος για την προσπάθεια που καταβάλαμε. Απείχα τα τελευταία χρόνια από τα κοινά συνειδητά αλλά, χάρη στην ευκαιρία που μου δόθηκε από την υποψηφιότητά μου με τον φίλο μου τον Νίκο, ξαναβρέθηκα με παλιούς φίλους, γνώρισα καινούργιους, άκουσα τους συμπολίτες μου κι αντάλλαξα απόψεις μαζί τους.

Την επόμενη μέρα για την πόλη μας θα είμαι εδώ, παρών. Ευχαριστώ πραγματικά για τη στήριξη και βοήθεια που προσφέρατε σε εμένα προσωπικά και στον συνδυασμό μας.

Δυστυχώς για εμένα η σημερινή ημέρα συνοδεύεται και από μια μεγάλη προσωπική απώλεια καθώς σήμερα το μεσημέρι έχασα τον πατέρα μου. Ελπίζω να μας κοιτάει από εκεί ψηλά και να μας προσέχει.

Η Θεσσαλονίκη κουβαλάει επάνω της προβλήματα χρόνων. Προβλήματα που επιδιώκουν διακαώς λύσεις. Σε όσους με βοήθησαν θέλω να υποσχεθώ ότι θα είμαι εδώ, να χτυπάω πόρτες να μιλάω και να εργάζομαι για την πόλη μου. Την πόλη που έχω χτίσει τη ζωή μου. Την πόλη στην οποία είδα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν.

Καλό βράδυ σε όλους, σας ευχαριστώ πολύ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
?>