Συναντήσεις

Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή ΕΔΑ Θεσσαλονίκης Λεωνίδα Μπάκουρα 21-5-2019

Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή ΕΔΑ Θεσσαλονίκης Λεωνίδα Μπάκουρα 21-5-2019

Με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης Λεωνίδα Μπακούρα, αλλά και τους διευθυντές των τομέων, συναντήθηκα σήμερα κι ενημερώθηκα για το έργο της μεγαλύτερης εταιρίας, που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μπακούρας είπε, ότι υπάρχει κάλυψη δικτύου και συνδέσεων, κατά 79% στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης. Το αέριο μπήκε στη ζωή μας δυναμικά, καθώς γίνονται 100 νέες συνδέσεις την ημέρα. Σχεδόν όλα τα σχολικά συγκροτήματα του δήμου Θεσσαλονίκης έχουν συνδεθεί με το δίκτυο του φυσικού αερίου, καθώς και τα περισσότερα δημοτικά κτήρια.

Επισήμανε, ωστόσο, ότι με μια πιο ορθολογιστική αντιμετώπιση, από την πλευρά του δήμου, αλλά και των αρμοδίων διαχειριστών, θα μπορούσε να υπάρξει τεράστια εξοικονόμηση και μείωση της συνολικής δαπάνης, που καταβάλλεται σήμερα. Από την πλευρά μου, υπενθύμισα ότι ως πρόεδρος του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ, συνέβαλα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, ώστε να υπάρξει τεχνικός κανονισμός, για την εγκατάσταση, διανομή και χρήση του φυσικού αερίου, αλλά και για την υποχρέωση οι νέες οικοδομικές άδειες (από το 2003) να περιλαμβάνουν μελέτη και για την εγκατάστασή του.

Υπογράμμισα, ότι ως νέα διοίκηση του δήμου, με την ψήφο των πολιτών, από τον Σεπτέμβριο θα έχουμε στενή συνεργασία με την ΕΔΑΘ. Στις προθέσεις μας, όπως είπε και στον κ. Μπακούρα, είναι να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο και η βοήθεια της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Θα συνεργαστούμε για να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα αναξιοπαθούντων συμπολιτών. Θα συνεργαστούμε για να εξοικονομήσουμε πόρους και ενέργεια.


Photo Gallery

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
?>