Συναντήσεις

Επίσκεψη στην Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και στα γραφεία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη στην Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και στα γραφεία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Τη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα ο Σάκης Τζακόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου "Θεσσαλονίκη ΥΠΕΥΘΥΝΑ".

Συζήτησε με την διευθύντρια και τα στελέχη της υπηρεσίας και εξέφρασε την άποψη, που είναι και θέση της παράταξης, ότι το έργο που παράγεται είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη.

Στη Διεύθυνση Πολεοδομίας καταγράφεται η τεχνική πλευρά της ζωής στη Θεσσαλονίκη. Οι αναπλάσεις, οι απαλλοτριώσεις, οι χαράξεις, οι οικοδομικές άδειες, ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός των μικρών και μεγάλων έργων. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντική η συνεισφορά των υπαλλήλων, που έχουν εξειδικευμένη γνώση, αλλά και διάθεση προσφοράς.

Ο κ. Τζακόπουλος επεσήμανε στα στελέχη της υπηρεσίας, ότι κατανοεί το δύσκολο έργο που επιτελούν και υπογράμμισε , ότι από τον Σεπτέμβριο, όταν θα αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, με την ψήφο των δημοτών, η παράταξη του Νίκου Ταχιάου, η συνεργασία θα είναι συνεχής και απρόσκοπτη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης όπου συζήτησε με τα στελέχη του εθνικού εκθεσιακού φορέα για την προοπτική ανάπτυξης, ώστε να καταστεί η ΔΕΘ ηγέτης στον χώρο των διεθνών εκθέσεων στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συζήτησε δε και το σχέδιο ανάπλασης που βρίσκεται σε διαβούλευση το τωρινό χρονικό διάστημα και υπογράμμισε ότι ο χώρος της ΔΕΘ πρέπει να συνδεθεί πλήρως με τον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης, να είναι ελεύθερα προσβάσιμος στους κάτοικους και να αποτελέσει το νέο τοπόσημο της πόλης.

 


Photo Gallery

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
?>