Συναντήσεις

Επίσκεψη στον ΣΜΑ και το γραφείο κίνησης οχημάτων καθαριότητας (πρώην Lavifarm).

Επίσκεψη στον ΣΜΑ και το γραφείο κίνησης οχημάτων καθαριότητας (πρώην Lavifarm).

Με τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά μάχη με τα σκουπίδια, μόνο με το δικό τους φιλότιμο και εντελώς αβοήθητοι από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε σήμερα ο Σάκης Τζακόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου "Θεσσαλονίκη ΥΠΕΥΘΥΝΑ".

"Είμαι εδώ, μαζί σας, για να ακούσω αυτά που σας απασχολούν. Γνωρίζω ότι αντιμετωπίζετε πολλά προβλήματα καθημερινά. Αγωνίζεστε κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή. Είμαι εδώ γιατί, από την 1η Σεπτεμβρίου, ως νέα διοίκηση, πρέπει να σχεδιάσουμε μαζί, να δουλέψουμε και να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη, καθαρή πόλη." Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και περιέγραψαν τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος αποκομιδής, μεταφόρτωσης και μεταφοράς των απορριμμάτων στη Μαυροράχη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το γραφείο κίνησης οχημάτων της καθαριότητας, που λειτουργεί στην πρώην Lavifarm, όπου είχε ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση με τους εργαζόμενους.

 


Photo Gallery

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
?>